2014. június 26., csütörtök

Liebster Award - egy továbbadandó díj



Létezik egy virtuális díj blogíróknak, a német alapítású Liebster Award. Ezt a díjat múlt héten virtuálisan megkaptam! :) Nagyon köszönöm!




A Lakjunk jól! blog írója Andi szívet melengető sorokkal ajánlotta olvasói figyelmébe múlt héten többek között az én írásaimat is:


Végül nem maradt más, mint továbbadni a díjat! Bár ha jól értettem, 11 blogot kellene jelölnöm, csakhogy ez már kissé hasonlítana azokra a rémes levélküldési akciókra, amiket annyira utálok és nem is lenne hiteles – nincs az embernek 11 kedvence!
A lakberendezési oldalak közül nem szeretnék kedvenceket választani, sok van, simán tudnék 11-et mondani, akiket öröm olvasni. A díj szempontjából most kettőt emelnék ki, a Napi Szemtornát és a Helyiség Kalapácsát.
Azt tudjátok, hogy Kriszta nemhogy a TOP5 lakberendező nálam, hanem ha saját lakásról lenne szó, akkor az abszolút favorit. És nem csak remek lakások, hanem rendkívül kreatív, sokszor humoros tárgyak készülnek nála. Szóval olvassátok, élvezzétek.
BoRi blogja igazi különlegesség: saját készítésű tárgyak, bútorfelújítások egy kis nyelvműveléssel. Minden poszt szellemi és esztétikai felüdülés!
De ha csak egy blogot ajánlhatnék, akkor az nem lakber tárgyú lenne. Mert utazni, kirándulni legalább annyira szeretek, mint lakberendezésről álmodni. A Barangoló Család oldala pedig rendkívül igényesen, kreatívan ad ötleteket a szabadidőnk értékes eltöltéséhez, ráadásul hazai környezetben és természetesen családi szempontból. Végre egy oldal, ahol nem azt ajánlják, hogy Ausztriába járjon a család wellnessezni, vagy “Horvátban” mártsák a tengerbe a kisbabát, hanem pont azt hozza, amire egy kisgyereknek igazán szüksége van: kis távolság, nagy kaland, miközben megismerjük ezt a szép országot! Ráadásul olyan programokkal, ahol az egész család garantáltan jól érzi magát!
A három bloghoz egy kérdés, kérés: ajánljátok nekünk kedvenc posztotokat!
Aztán adjátok tovább a díjat a ti kedvenc oldalatoknak!

Tehát először szeretném megválaszolni a nekem feltett kérdést, illetve kérést!
Kedvenc bejegyezésem? Azt hiszem, az első. 


Amiért az egész blogot elkezdtem. Egy olyan kirándulás leírása, ami hatalmas élmény volt nekünk és a gyerekeknek egyaránt, pedig nem került sok pénzbe a kivitelezése és mindössze egynapos volt. Amiben szerepel az első fénykép, melyet kifejezetten azzal a céllal lőttem, hogy majd, (ha tényleg) lesz egy blogom, ezt a képet beleteszem a Visegrádról szóló írásomba. 

Az első kép!

És beletettem. És öröm volt megírni, öröm volt képeket válogatni, öröm volt megosztani, öröm volt később a visszajelzéseket olvasni, öröm volt rádöbbenni, hogy mennyi, de mennyi!!! hasonló tapasztalatunk, élményünk van/volt/lesz, melyek megírás után kiáltanak, melyekkel esetleg ötletet adhatok másoknak.
Azóta született számos praktikusabb, szebb/hasznosabb képekkel illusztrált bejegyzésem, tapasztaltabb lettem, gyorsabban megszületik egy-egy írás. Mégis ez a kedvencem, mert ez volt az a kirándulásunk, amit érdemesnek tartottam arra, hogy elkezdjek miatta egy blogot.

Én egyetlen blogot szeretnék ajánlani Nektek, azaz egyetlen blogger társ előtt szeretnék tisztelegni ezzel a díjjal: a "Jelenpillanatok"-at író Nórinak. Személyesen ugyan nem ismerjük egymást, de mióta írja a blogot, mindig előttünk járnak aktuálisan egy-két gyerekkel. :) Hozzáállása, élete, gondolatvilága számomra példaértékű és követendő. Szeretném, ha minél többen megismernék az írásait, és látnák: igen, így is lehet élni.
Kedves Nóri, fogadd szeretettel a jelölésemet! Az lenne a kérdésem Hozzád, hogy a kitartó blogírás hozott-e bármi változást a családotok életébe, a saját életedbe, a házasságotokba, a saját lelkivilágodba? Aztán add tovább ezt a virtuális díjat a Te kedvencednek! (Lehet többnek is.)


2 megjegyzés:

  1. Nagyon köszönöm a díjat, örülök, hogy ezáltal eljutottam a Te oldaladra! Nagyon jókat írsz, köszi az ötleteket! Nóri

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés