2016. június 26., vasárnap

Mi van velünk?


Szezon van, és a Barangoló család visszavonult? Miért szünetelnek a rendszeres bejegyzések?
Bár valóban nem tudtunk az utóbbi hetekben barangolni, attól nem kell félnetek, hogy végleg befejezzük legfőbb és legkedvesebb szabadidős tevékenységünket! Történt egy-két érdekes és izgalmas dolog mostanában velünk, aminek következtében az idei nyár és ősz teljesen másként fog alakulni házunk táján, mint az előző években.


Házvásárlás? Költözés? Ugyan! Majd 3-4 év múlva gondolkodunk ilyesmin... ezek voltak a MI terveink. De a Gondviselés máshogy alakította: május 8-án megláttunk egy olyan lehetőséget, amit férjemmel mindketten egyhangúlag a kihagyhatatlan kategóriába soroltunk. Félretéve minden addigi tervet és elképzelést, ráálltunk hát a házvásárlás-lakáseladás projektre, aminek június 16-án került pont a végére, aznap írtuk alá mindkét szerződést. Izgalmas nap volt!

S mivel augusztusban egy kisebb, minimál költségvetésű felújítás, szeptemberben pedig maga a költözés vár ránk (az iskola- és óvodakezdés mellett...), az idei barangolós szezonban a blog csökkentett üzemmódban fog működni. Lesz azért néhány bejegyzés a nyáron - remélem - de nem a szokásos erőbedobással. Addig kedves Olvasóim, keressetek az archívumban! Az elmúlt 3 évben közel 160 bejegyzést írtam családos barangolásainkról, van miből válogatni!


Az utóbbi napokban pedig egy törött kezű kispajtással nehezült csapatunk helyzete, aki miatt a forró, hőségriadós hétvégi napokat sem volt szívünk vízparton tölteni, kollektíven szolidarítunk vele. :) Még jó, hogy megy az EB, így van mit nézni a leendő kis Király Gáboraimnak! Nálunk ugyanis épp az ilyen meccsek és persze az olimpia miatt van egyáltalán televízió a lakásban.




A magyar-izlandi meccs idején még épkézláb
a nagyszülőknél.

Nektek is jó szurkolást, szép nyarat! Ígérem, jelentkezem néhány írással, hamarosan!


4 megjegyzés:

  1. Ne hagyjátok ki egész nyáron a vizezést! A mi Bercinknek is eltört a keze 5 évesen nyáron, épp a balatoni nyaralás előtt. A férjem tuti receptje (mert az Apukák mindent megoldanak): folpack 30-40-50x szorosan rátekerve a gipszre. Egy molekulányi víz sem megy alá! Fürdés után levágandó.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Detti! :) Összesen 3 hét a gipsz, nyaralni és ezen túl még augusztusban tesómékkal balatonozni is eljutunk a tervek szerint, szóval lesz itt még fürcsi-pancsi. :)

      Törlés
  2. Szia! Ha kell segítség valamiben augusztus utolsó hetében, szólj, otthon leszek! :-)
    Lelle

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm drága Lelle Mária, hogy számíthatok Rád (most is)!

      Törlés