2021. július 21., szerda

8. BLOGSZÜLINAP!!! Ünnepeljünk kihívásokkal!

Kedves Olvasóim!

A Barangoló családot 2013. július 22-én kezdtem el írni. Holnap lesz nyolc éve. Hűha!

Nekem a 8-as a kedvenc számom, ezért a blog 8. születésnapja mellett nem megyek el szótlanul. :) Olvasói kihívást hirdetek, mintegy szülinapi ajándékként. :) Csatlakozzon bárki, akinek kedve van hozzá! 

Kihívás 1.: írd meg ide vagy a FB-ra kommentben, mit adott Neked a blog, mióta rátaláltál! (ha túl személyes, amit írnál, vagy nem használod a FB-ot, nem szívesen írsz kommentet, a barangolocsalad@gmail.com e-mail címre írj nekem személyesen, bátran.)

Kihívás 2.: szemezgess a bejegyzéseim közül, és nevezd meg kommentben, melyik számodra a KEDVENC. Ha van kedved, írd oda azt is, miért! 

+ AJÁNDÉK nekem: 

a megosztás. Hogy miért? Az utóbbi időben rengeteget változott a Facebook algoritmusa, a bejegyzéseim sokkal kevesebb emberhez jutnak el, mint korábban. Mivel ez egy nonprofit tevékenység, egy hobbi, amivel másoknak is örömet szerzek, világos, hogy nem áldozok pénzt hirdetésekre. Azzal tudod támogatni a befektetett munkámat, hogy megosztod a bejegyzéseimet (akár ezt, akár bármelyik kirándulós, barangolós cikket). Így remélhetőleg több olyan emberhez jut el, akiknek haszos lehet a blog. Külön öröm és megtiszteltetés számomra, ha írsz hozzá személyes ajánlót, meghívod kisgyerekes ismerőseidet a blog FB oldalának követésére. 

Kedves Bloggertársak! 

Megtisztelnétek, ha egy megosztással, néhány mondatos személyes ajánlóval a blogszülinap alkalmából segítenétek eljuttatni a bejegyzéseimet a családos, kisgyerekes célcsoportnak. A sokaknak hasznos információk egyszerűen nem jutnak el oda, ahova eljuthatnának. Általatok, a segítségetekkel többen olvashatnának praktikus tippeket, kirándulási javaslatokat. 

KÖSZÖNÖM NEKTEK!

---------------------------------------

Ha új vagy itt, olvasd el, kik vagyunk: RÓLUNK

Szemezgess, válogass az elmúltnyolcév :) írásaiból: TARTALOMJEGYZÉK

Legfrissebb családi fotónk a Körösvölgyi Állatpark
bejárata előtt. 


3 megjegyzés:

  1. Ma van a kisebbik fiam születésnapja is!
    Rendszeres olvasód vagyok a kezdetektől, hasonlóan gondolkodunk, több ötletet adtál kirándulás célpontjaként.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Isten éltesse a kisebbik fiadat! Nagyon örülök, hogy segítettek a bejegyzéseim! :) Köszönöm a visszajelzésedet!

      Törlés
  2. Én azért szeretem olvasni a bejegyzéseidet, mert "elérhető" úticélok, kirándulástippek vannak benne. Nekünk "csak" 3 gyerekünk van, de így sem egyszerű olyan programot, kirándulást szervezni, ami mindenkinek tartogat valami kihívást, örömöt, kikapcsolódást. Hasznos arról olvasni, hogy mások, Ti, ezt hogyan oldjátok meg.
    Nincs kedvenc bejegyzésem, mert ahol már voltunk, azt azért olvasom szívesen, ahol meg még nem azt pedig azért, és írom is a listámra :-)
    További szuper nyaralásokat, kirándulásokat kívánok Nektek, és klassz bejegyzéseket nekünk :-)

    VálaszTörlés