2024. május 10., péntek

Anya-lánya kézműves program a javából: Mácsár Andrea ékszer workshopon jártunk

Nem is jöhetett volna jobbkor az ötlet, hogy menjünk el egyfülbevaló készítő foglalkozásra Andihoz, mint Anyák Napja környékén! Tesóm, aki stílustanácsadó lett kisgyermekes évei alatt, teljesen extázisba került, mikor megtudta, hogy egy kampányfotózáson személyesen megismerkedtem Mácsár Andival. Én korábban nem ismertem Andi remekműveit, de húgom természetesen képben volt, hiszen a hazai divatvilág megkerülhetetlen alakja Mácsár Andrea. Kézműves fülbevalói egyedi stílust és minőséget képviselnek, ráadásul gyönyörűségesek és összetéveszthetetlenek más termékekkel. Ő készítette azokat a csodás, színes bőrfülbevalókat, amelyeket a fotózáson is viseltünk. (Ez a #Teszekmagamért kampány lesz, raktam fel képeket a kampányfotózásról a FB-ra.)

Ezek után nem volt kérdés, hogy ha mi megyünk a kislányommal a workshopra, hívjuk tesómat, lányát, és természetesen Anyukánkat. Így tehát számunkra egy felejthetetlen Anyák Napi anya-lánya-nagymamája programmá vált a kétórás, belvárosi program. Ez a workshop igazi ajándék lehet szülinapra, évfordulóra, ballagásra lányoknak, anyukáknak, nagymamáknak, nagynéniknek, tesóknak! 11 éves kor felett tudom ajánlani érdeklődő kislányoknak.

A Mácsár Andrea ékszerműhely a 9. kerületben, a Bokréta utcában található, az M3-as metró Semmelweis Klinikák megállójától néhány percnyi sétára. Mi egy májusi hétköznapra illesztettük be a programot. A csoportok 6 fősek, mivel Andi így tud mindenkinek személyes figyelmet szentelni. A műhelyben a készleten lévő fülbevalókból természetesen vásárolni is lehet.

Mácsár Andrea Ékszerműhely,
Bokréta utca 19.

Pénteken 16:00-19:00 között szabadon válogathatsz.

Készletről vásárolható darabok - részlet.


A programra 3000 Ft/ fő foglalási díjjal lehet befizetni online ezen az oldalon (link), majd a foglalkozás végén annak függvényében kell fizetni, hogy ki milyen, mekkora és hány fülit készített magának – természetesen a foglalási díj levonásra kerül. A különböző méretek árai szintén szerepelnek a workshop oldalain.


Bevezető tájékoztató a workshop tudnivalóiról.

A kézműves program az eszközök, alapanyagok, ragasztók használatának ismertetésével kezdődik. Tisztáztuk, hogy mit hogyan használjunk, mi hogyan biztonságos, és melyik fázist végezheti csak a szakember – sem felnőtt, sem gyermek nem nyúlhat a speciális bőrvágó késhekhez, melyek akár 13 bőr réteg átvágására is képesek, tehát veszélyes üzemnek minősülnek!

Ezen a helyen csak a szakember
dolgozhat!

A két óra arra lesz elegendő teljesen kezdő ékszerkészítő workshopozóknak, hogy egy vagy két egyszerűbb fülbevalót készítsenek saját részre. A kollekcióból választható komolyabb darabok (pl. a nagy kedvenc "Balaton" modell) kivitelezését Andi nem javasolja kezdők számára, mert alapos szaktudást és kézügyességet igényel az elkészítésük.

Bőrök tárháza

Szerszámok a csapat hatékony
haladásához.

Bőrturkáló - a legapróbb darabok
is felhasználásra kerülhetnek!

Lányaink, az unokatesók 12 évesek, és gyönyörű, tökéletes fülbevalókat alkottak saját használatra – természetesen kaptak az egyes fontosabb lépések előtt szaksegítséget Anditól. Hozzáteszem, bizonyos fázisoknál tesómmal mi jobban kétségbeestünk, mint a lányok, vettük a nagy levegőket, hogy jujj, most kell átszúrni a kész darabot, vajon sikerül-e hibátlanul megoldani? (Sikerült.)

Elmélyült alkotás.

Nagyon kell figyelni a legapróbb
részletekre és mozdulatokra.

12 éves lányom majdnem teljesen
egyedül alkotta ezt a szívecskés modellt.

Anyukám is készített egyet magának, egy olyan színben, ami sok-sok ruhájához passzol.

Nagy előny egy ilyen workshopon, ha tudod, milyen színtípus vagy, hiszen a fülbevaló közel esik az archoz, és karakterével, színével nagyon meghatározza a megjelenést.

A workshop sikeres volt, eredményei a fotogén tükörtálcán!

A végeredményt Andi mindenkinek becsomagolja egy ilyen
gusztusos kis dobozba.

Andi egy hazánkban egyedülálló előfizetéses rendszert vezetett be nemrég: a fülbevaló előfizetést. Havonta kapsz meglepetés Mácsár Andrea fülbevalót, ha előfizetsz (természetesen az előfizetésbe belépéskor van egy alapos igényfelmérés azzal kapcsolatban, hogy mit szeretsz, milyen színeket hordasz). Van egy saját, klubjellegű csoportja is a Facebook-on, ahol a rajongók megoszthatják egymással, ma éppen melyik MácsárAndi fülbevalót viselik stílusosan.  

Egy biztos. Andi ezen a workshopon szerzett magának új rajongókat. Három generációból.

 



Szeretnél havonta friss, tartalmas információkat kapni barangolásainkról, kirándulásötleteinkről, múzeumlátogatásainkról, jó szállásokról? Iratkozz fel hírmagazinunkra:

BARANGOLÓ HÍRMAGAZIN FELIRATKOZÁS

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése