2016. május 19., csütörtök

Jön! Jön! Az idei Dunakeszi Repülőnap!



Legendák a Levegőben! 
2016. május 21-22!

Tavaly épp egy koranyári délután végét kaptuk el Dunakeszin a Legendák a Levegőben Repülőnapnak. Program, bemutató repülés már nem volt, a tömeg épp hazafelé tartott, de mindent ki lehetett még próbálni és a papírsárkány árus sem ment még haza.




Olyan ez a program, mint egy hatalmas falusi búcsú: körhintával, légvárral és egyéb szülőlehúzókkal, DE ott vannak a repülők, a helikopterek, amik miatt tényleg érdemes kivinni a családot - és nem csak a fiúkat. 



Kis sorban állás után fel tudtunk szállni mi is (ötünknek 20.000 Ft-ért, kislányom ölben ült), és tettünk egy kb. 10 perces kört Dunakeszi és a Duna felett. Hatalmas élmény volt! A gyerekek közül még senki nem repült korábban, nekik ez jó kis bemelegítés volt nagyobb utak előtt - aztán persze reméljük, majd megtapasztalhatják a hatalmas utasszállítós feelinget is.

Felszállás előtti hangulatfotó.

Repülüüüüüünk! - Valahol a Duna felett.

Ez itt meg már Dunakeszi. Vagy Fót.


Itt vettük jó kis strapabíró papírsárkányunkat, jóval kisebb tételért, ő most is megszolgálja az árát. 
Az a tavalyi érzés, ahogy a kellemes és éppen alkalmas szélben egymás mellett repteti a sárkányát sok-sok család, miközben megy le a nap, még most is megmelengeti a szívemet. Sajnos a mobillal készült fotók nem adják át, mennyire szép pillanatok voltak ezek.




Készülj: sokan lesznek. Lehet, hogy csak messze tudtok parkolni. Valószínűleg sokat kell majd gyalogolni (babakocsit csak akkor ajánlom, ha nagykerekű). Toitoi WC-k lesznek és vásári hangulat. De még így is nagy élmény! A repülés mindig nagy élmény - akkor is ha nézed.

Idei árak - ha mégis felmennél:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése