2015. november 6., péntek

Bükfürdő családdal - Napsugár Játszópark


Bár előző bejegyzésemben utaltam rá, hogy a Fürdő volt az a program, amit legjobban vártak a gyerekek, de a Napsugár Játszóparkkal tudtuk őket "motiválni" a vasárnap délelőtti normális viselkedésre. Nem tudom, hogy ismét az időjárás volt-e az oka, vagy elfáradtak-e a hétvégén, de csakúgy mint Sopronban, vasárnapra Bükön is "bepörögtek", és kezdtek elfogadhatatlan módon viselkedni egymással és velünk. A Játszópark megemlítése és annak esetleges programból való törlése azonban érdekes módon a legbolondabb hülyéskedést is képes volt szinte azonnal helyreállítani. Volt nálunk ugyanis egy szórólap, a képekből nagyjából kikövetkeztették, hogy mekkora buliról maradnak le, ha nem bírnak magukkal.

Mondhatom, a legjobbkor érkeztünk. Mivel tudtuk, hogy egy közel 3,5 órás út vár ránk e program után hazafelé, amit úgyis végigalszanak, könnyedén mondtunk le a gyerekek alvásidejéről. A Greenfield-es ebéd után tehát rögtön erre kanyarodtunk (ki van táblázva a játszópark mind Bük, mind Bükfürdő felől), és egy csaknem teljesen üres játszóházat kezdtünk el felfedezni fél kettő magasságában.

Egy nagy puszta szélén található épületben kapott helyet a hatalmas játszótér, de van itt felnőtteknek fallabda pálya, bowling, fitness terem és kávézó. Kint egy óriási tó partján igényes játszótér, vizes pancsoló és egy tó fölött áthaladó drótkötélpálya is épült. A tavat körbe lehet sétálni, jó időben működik a minigolf és a Zorb pálya is.  

A játszóház olyan 15.00 körül elkezdett benépesülni: jöttek a szülinaposok és a meghívottak. Fél négyre határozottan rengeteg lett az ember, de mi ekkor már úgyis eljöttünk. Parkolóhelyünknek pedig valaki nagyon örült. :)

Ezután pedig következzenek a képek, melyek többet árulnak el e szuper családi programhelyszínről, mint a szövegelés. És egy praktikus tanács: vigyetek olyan nyűhető pamutmelegítőt, cicanadrágot, ami jól csúszik, mert a farmer, a csini szoknya ezen a helyen csak zavaró tényező!


Van programkínálat, akár az egész napot eltöltheti
itt a család.

A kinti szuper játszótér egy részlete. 

Pancsipark a tó partján, jó időben kiváló játék.

Megérkeztünk!

Öltözőszekrények.

Ezt látod, ha belépsz.

Kicsik játszója (szülőknek mindenhol kihelyezett kényelmes kanapék)

Itt akár meg is masszíroztathatja magát a megfáradt szülő. 
A kroki kinyitja a száját időnként, és be lehet mászni, irtó izgalmas. :)

Nagyok játszója.
Kézzel hajtható mini vízibicikli. Háttérben óriás trambulin.
Pont három csúszda egymás mellett.


Gokart pálya.

Kisebbeknek triciklik.

Szoptatós-etető helyiség pelenkázóval.

Mosdó: wc-ből is van ovis méret!