2023. október 18., szerda

Sportos termékteszt: Patent Duo szett a mindennapokban


Izgalmas felkérés érkezett a Patent Duo tulajdonosától, Orbán Ivettől, akivel egy nagy online marketing csoportban tanulunk, fejlődünk, vagyunk tagok mindketten. Próbáljam ki, használjam, teszteljem a jóga szettet, és írjak róla őszinte véleményt. A magyarázat is nagyon egyszerűen hangzik: Ivett, aki a MOME-n végzett professzionális ruhatervező, olyan anyukákhoz akar eljutni a termékkel, amilyenek Ti vagytok, kedves Olvasóim. Kirándulni, természetet járni, tornázni, sportolni szerető, magukra adó, akár több gyermekes édesanyáknak szeretne újat mutatni Ivett ezzel a kiváló termékcsaláddal. És ehhez kell az én "mamatestem", ami nem modellalkat, látszik rajta, hogy 5 babának szállást adott, és egyáltalán nem tökéletes. Ahogy a legeslegtöbb anyatest sem az. Egyszóval: hús-vér tapasztalat kell egy hús-vér embertől, aki nem most lépett le a címlapról és nem sportol 0-24-ben.

Kellett ám ehhez még valami tőlem... bátorság. Mert finoman fogalmazva nem vagyok hozzászokva ahhoz, hogy sportruházatban fotózzanak, fotózgassam magam. Bevállaltam. Mostanában feszegetem a határaimat, és úgy véltem, miért is ne? Ha csak egyetlen anyuka olvassa, látja meg, és kezd el mondjuk egy ilyen cikk miatt sportolni, rendel magának saját örömére új sportruhát, már megérte bevállalni a rizikót, hogy hogy nézek ki a képeken...!


A cikket úgy írom, hogy a szettet már 6 hete használom minden héten, hetente akár többször is. Felvettem túrázáshoz, edzőtermi edzéshez, balettórára, kertészkedéshez és járkáltam benne itthon, kényelmes melegítőként használva a nadrágot. 

PatentDuo szett használat közben



A sportmelltartó /sportfelső magában is megállja a helyét, nincs szükség alávenni egy másik, jobban tartó melltartót, mert elég. Az én 80D-s méretemmel ezt a mondatot nem minden terméknél tudom leírni, de 6 hét folyamatos tesztelés és sok mosás után mondhatom, hogy a PatentDuo sportmelltartó önmagában is elég számomra a sportoláshoz. Nagyon kényelmes, nem szorít, nem vág be, pont megfelelően van kialakítva a varrás. Puha, rugalmas, minőségi termék.

A nadrág csak 30 fok felett meleg - nyári hőségben nem is ajánlott hosszúban sportolni - de minden egyéb hőmérsékletnél tökéletes volt számomra. Szellőzik, megfelelően tapad, nem húzza a bőröm és ruganyos. Könnyű felvenni, határozottan kényelmes. Kis pocakomat - ami a nyári szünet végén, ősz elején mindig nagyobbacska a nyári szénhidrátok és a nulla edzés miatt - nagyon szépen visszafogja, kellemesen leszorítja.

A trikó pedig a non plus ultra az egészen. Ökopamut, pihe-puha, pehely könnyű, lenge viselet, amely ápol és eltakar, plusz nedvességet, izzadságot szív fel. Annyira megkedveltem, hogy rájöttem: a trikó magában is megállja a helyét! Nyáron kiváló viselet lesz majd! Edzéseken más szettjeimmel is kombinálhatom! 

Szívből ajánlom a PatentDuo termékeket! Még egy érv a vásárlás mellett: hazai kisvállalkozás készíti ezeket a kényelmes ruhadarabokat, igazi magyar terméket veszel, ha őket választod! Nézz szét a honlapjukon, más szépségek is várnak, mintásak és egyszínűek, ökopamut és technikai anyagok egyaránt. A finom ökopamutból, thermopamutból akár egy egész szettet is összeválogathatsz magadnak! 

Ökopamut kollekció - a legnépszerűbb!


Apukák, jön a karácsony...  

November 2-ig tartó nyerményjátékunk linkjét itt találjátok.

Szeretnél havonta friss, tartalmas információkat kapni barangolásainkról, kirándulásötleteinkről, múzeumlátogatásainkról, jó szállásokról? Iratkozz fel hírmagazinunkra:

BARANGOLÓ HÍRMAGAZIN FELIRATKOZÁS

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése