Szálláshelytesztelés

****SZÁLLÁSHELYTESZTELÉST VÁLLALUNK***

(2021. november 30-i Facebook posztom átemelve)

****************************************

Kedves Szállásadók!

Sokan vagytok, egyre többen, mert az utóbbi 1.5 évben rengeteg ember döbbent rá: hazai szálláshelyet üzemeltetni covid idején (sem) rossz üzlet. A verseny egyre nagyobb.
A (nagy)családok pedig oda mennek szívesen:


• ahol elférnek,
• ahol vannak látnivalók / közel a természet / adottak programlehetőségek,
• ami megfizethető számukra.
---------------------------
Igen ám, de a szálláshelyek közül nem elég és nem is lehet azzal az alappal kitűnni,
• hogy tisztaság és rend van,
• hogy szeretettel és tisztelettel várjuk-fogadjuk a vendéget a megbeszélt időben és helyen,
• hogy néhány alap felszerelést biztosítunk a számukra.
----------------------------
KI KELL TŰNNI A TÖMEGKÍNÁLATBÓL!

----------------------------
Például hogyan?
_________________
• Esztétikus berendezéssel, ami felkelti az érdeklődést már egyetlen kép megtekintése során.
• Klassz kerttel, játszóeszközökkel.
• Biztonságos, gyerekbarát berendezéssel.
• Különleges szolgáltatásokkal.
• ÉS: extra megjelenési lehetőségekkel.
Ebben a nagy versenyben bizony jó helyen, a megfelelő fórumokon kell bemutatni, bemutattatni a szálláshelyet. Célcsoportra „célzottan” juttatni el az információt. Az utazó családok gyűjtő blogja a Barangoló család: vállalunk tehát szálláshelytesztelést. A blogon bemutatom a szálláshelyedet saját fotóimmal és saját élménybeszámolóval. A környék látnivalóiról összefoglaló cikket vagy részletgazdag cikksorozatot írok. Hogy miről mennyit – megbeszélés tárgya. Amennyiben komolyan felkeltette az érdeklődésedet a szálláshelytesztelés ötlete, vedd fel velem a kapcsolatot a barangolocsalad@gmail.com címen.Belinkelek néhány példát az elmúlt néhány hónapból, mindenféle szálláshelytípusról:---------------------------------------------------


Sajnos kénytelen vagyok hozzáfűzni, korábbi rossz tapasztalatok miatt az alábbi mondatokat.

Arra kérem a kedves szálláshely kiadókat, hogy ne játsszanak az időmmel, az energiáimmal és egy ötgyerekes nagyüzem időbeosztásával. Ha megkeresnek, akkor az a megkeresés legyen komoly, és az adott szó legyen adott szó. 

Ha felajánl egy hétvégét, szinte "noszogatva" engem, hogy tegyem szabaddá, még ha családi programot is érint, és én ezt a kedvéért megteszem, akkor ne adja ki a házat időközben.

Ha megbeszélünk egy hónapot, hogy választhatok a hétvégék közül, s mire visszahívom, melyiket sikerült megoldani, ne egyetlen hétvégére redukálja a lehetőségeket. 

Ha szeretné, hogy a házáról írjak, és kipróbáljam a szolgáltatásait a gyerekeimmel, ne szervezzen be egy másik családot alánk/fölénk/közvetlenül mellénk azonos (fa!?)házba, mert az a szerencsétlen másik család pórul jár. Mi többen vagyunk, és korábban kelünk. Ez biztos.

A legutóbbi megkeresés komolynak tűnt, de már tova is szállt, mert az illető az egyeztetés közben rájött, hogy mégsem áldozna ránk annyit (a szállás árát), amennyit korábban gondolt. Ez teljesen komolytalan, főleg, hogy ő keresett meg!

Tiszteljük egymás idejét, munkáját, befektetett energiáját!
--------------------------------------------------------

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése