2015. október 20., kedd

Az Őrségben gyerekekkel - összefoglaló



Itt megtalálsz mindent, amit az Őrséggel kapcsolatban írtam, egyben. Ajánlatos átnézni nyaralások tervezésekor, illetve indulás előtt, ötletadónak. 





Kihagyhatatlan látnivaló, gyönyörű környezet, igényes kivitelezésű látogatóközpont, gyerekek számára is emészthető információmennyiséggel.








Ez az a hely, amit vétek nem megnézni, ha az Őrségben jártok. A srácok hatalmasat tudnak szaladgálni a szabad környezetben és még megfogdosnivaló kiállítási tárgyakat is találtok majd! Tókák körül vigyázni a kicsikre!








Tippet adok, hol találtok a helyiek által is kedvelt napi menüt az Őrség egy tipikus, szeres településén, melyik tanösvényt érdemes végigjárni, és milyen a falu játszótere.







Tökmagolajütés Felsőszeren! Előzetes bejelentkezéssel olajkóstolás, olajsajtolás kipróbálása, vásárlási lehetőség, és nem utolsó sorban a végtelenül kedves Batha család megismerése.  








Ezen a helyen beleszippanthattok a szlovén levegőbe, barangolhattok a határmenti település kis ösvényein és terméseket gyűjthettek az úton.









Fazekastelepülés és fénytemplom. 








Városka az Őrségben, központjában tényleg sok mindent megtalálsz. Szuper játszótere van, és érdemes közelebbről megismerni kis középkori templomát is.







Nyugalom, csend, béke. Nyári szezonban strand, turisták, büfék. Tanösvények, geoládák. Kődobálás, molnárkák, felcsobbanó halak. 








Határközeli, erdőszéli családias hotel, ahol odafigyelnek a kisgyerekes családokra.









Kisváros a határon, szépséges templommal, parkokkal, játszóterekkel és fürdőkomplexummal. Térkép a bejegyzés végén.


Remélem, hasznodra váltak az írások, minden visszajelzésnek nagyon örülök - kommentben vagy magánban.